Français Nederlands English

Missie

Smartcall is een Belgische operator, BIPT geregistreerd, die gespecialiseerd is in vaste lijnen voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen. Allereerst is ons doel om u te laten besparen. Door uw verouderde en dure telefoniesystemen te vervangen door ons nieuw generatie telefoniesysteem verlagen wij onmiddellijk uw kosten.  Bovendien vereisen onze producten geen hoge investeringskosten. 

Ten tweede willen we de vaste telefoon terug aantrekkelijk maken voor diegene die hier geen gebruik meer van maken. Ze vinden namelijk dat €19,50/maand te duur is voor een gewone vaste lijn zonder extra functionaliteiten.  

Onze uitzonderlijke aanbieding berust zich op :

 • Alles-inbegrepen-prijzen, geen verrassingen
 • Meer dan 100 functionaliteiten 
 • Mobiliteit, vrijheid en transparantie
 • Mogelijkheid om kosteloos en onbelemmerd uw formule aan te passen naargelang uw behoefte.
 • Een eenvoudig en professioneel telefoniesysteem
 • Een UITERST GEBRUIKSVRIENDELIJK persoonlijk controlepaneel dat u in staat stelt uw eigen toestelconfiguraties te beheren.
 • Een professionele klantendienst.
 • Een aangepaste opleiding (op maat voor elke klant).

Indien u over internet beschikt… hebben wij voor u het geschikte telefoniesysteem.

Vanaf 9,99€/maand/gebruiker

Deze basisaanbieding van Smartcall bevat een zelfgekozen of overgedragen telefoonnummer, oneindig aantal telefoonlijnen, minimum 2 gebruikers,1uur oproepen/user inbegrepen, een contract van 24 maanden.Klik hier om toegang te krijgen tot onze tarieven die niet in het pack inbegrepen zijn).

Lees verder

Activatie binnen 72 uur*

* Deze termijn is enkel geldig voor nieuwe nummers (of bij de activatie  van een permanente omleiding van uw huidig naar een nieuw tijdelijk telefoonnummer).  Indien u reeds over een telefoonnummer binnen ons netwerk beschikt, zal de termijn ongeveer 7 werkdagen zijn).

Lees verder

Meer dan 100 functionaliteiten

Alle functionaliteiten die grote telefooncentrales aanbieden zijn inbegrepen (IVR, queuing ,call forward, voicemail to email, telefoonopnames, enz.) Met Smartcall haalt u de voordelen van alle grote telefooncentrales in huis. Oproepen naar één van uw collega’s of naar uw mobiele telefoon doorschakelen, uw voicemail instellen, uw uitgaande oproepen beheersen of een 3de gesprekspartner toevoegen, wordt kinderspel. Onze oplossingen worden standaard op maat ingesteld afhankelijk van uw behoeften. U kan bovendien uw centrale helemaal zelfstandig wijzigen en instellen dankzij de persoonlijke toegang tot uw interface management (toegankelijk op pc,smarphone en tablets). Bij Smartcall kan u ook een kalender aan uw telefooncentrale toevoegen (outlook, gmail, enz.). Op deze manier kan u taken inplannen die zullen worden uitgevoerd naargelang het soort evenement, bijvoorbeeld: de oproepen automatisch omleiden naar uw gsm wanneer u op verplaatsing bent of oproepen omleiden naar het secretariaat wanneer u op verlof bent.

Lees verder

Een unieke aanbieding in België

Deze aanbieding van Smartcall is uniek in België. U heeft de mogelijkheid om zonder lange-duur-contract zich te abonneren op één van onze formules (mits een maandelijkse vergoedingstoeslag van 25%). U kan op elk moment van de ene formule (enkel geldig voor de starter formula ) naar de andere gaan, tot 2 keer per jaar voor het volledige aantal gebruikers. Meer dan 100 functionaliteiten zijn inbegrepen in onze PRO aanbieding. Onze basisformule aan 9,99€ is momenteel de goedkoopste en de meest complete formule in België. Tenslotte, is Smartcall in tegenstelling tot de meeste telefoonaanbiedingen, 100% compatibel met alle andere internetleveranciers.

Lees verder

Onze CLOUD Packs

Freedom

9.99

 • 30 m/user
 • 1
 • 10€ / user
 • 2€ / user

Premium

12.99

 • 60 m/user
 • 2
 • 2€ / user
 • 2€ / user

Business

15.99

 • 120 m/user
 • 5
 • 10€ / user

U kan op elk moment van de ene formule naar de andere gaan, tot 2 keer per jaar . Contract van minstens 24 maanden. Installatiekosten, activatie en configuratie niet inbegrepen. This delay doesn't include the portability delay.

Terms of Sales

Pro packs : Wildix Unified Communication

" Tailor made " Web - based Voip en geïntegreerd communicatie oplossingen

Kenmerken :

 • Presentie-informatie

 • Geolocatie

 • Chat, Audio- en Videoconferentie

 • Bureaubladdeling en bestanden versturen

 • Virtuele Post-It herinneringen

 • Attendant console

 • Gedeeld telefoonboek

 • Veiligheid dankzij een geavanceerd encryptie systeem

  Image name here

  Image name here

  Voordelen

  Bespaar tot 80 % !

  Bespaar tot 80 % !

  U hoeft geen fysieke telefooncentrale te bezitten om van al deze voordelen te kunnen genieten. Deze functionaliteiten zijn namelijk allemaal inbegrepen in onze verschillende formules en zijn beschikbaar op al uw softphones of toestellen. U kan eveneens ISDN en/of PSTN abonnementen verwijderen en tegelijkertijd uw telefoonnummers behouden. Bij Smartcall zijn er ook geen onderhoudscontracten. Het toestel dat u koopt (panasonic of naar keuze) is compatibel en universeel met de operatoren over de hele wereld. Raadpleeg ten slotte onze prijslijst à la carte en stel zo vast dat onze prijzen onklopbaar zijn.

  Lees verder
  Onze “all inclusive packs!”

  Onze “all inclusive packs!”

  We bieden verschillende « all in » formules aan,  geschikt voor alle behoeften en budgetten. Voor elke gekozen formule, beschikt u  bij smartcall altijd over een aantal onbeperkte en gelijktijdige telefonische lijnen in HD-kwaliteit. U kan ook beschikken over het geheel aan functionaliteiten om uw inkomende gesprekken van één of meerdere nummers perfect te beheren, en van een Panasonic telefoon type KVH-130 per gebruiker (andere telefoontoestellen zijn beschikbaar in optie).  Dankzij  deze unieke formules, zal u geen telefoongesprekken meer missen, steeds bereikbaar zijn en zo uw productiviteit doen stijgen.  

  De ‘vrijheidsformule’ aan 9.99€ is ideaal voor een gelimiteerd budget omdat ze u toestaat om alle voordelen te behouden van een vast telefoonnummer met het volledig beheer van uw nummers. Dit allemaal aan een klein prijsje. De ‘bedrijfsformule’ omvat alle voordelen van de 'vrijheidsformule’ met daarbovenop onbeperkte oproepen naar vaste lijnen in België en naar 35 buitenlandse bestemmingen. Tot slot bevat de ‘business formule’  alle voordelen van de ‘premiumformule’ met daarbovenop 500 belminuten naar Belgische mobielen.

  Indien uw behoeftes evolueren zal u altijd de mogelijkheid hebben om van formule te wisselen. Dit kan maximum tot 3 keer per jaar.

  Kortom, Smartcall is gespecialiseerd in de telefonie voor kleine- en middelgrote ondernemingen, maar biedt bovendien ook een oplossing op maat voor de grote bedrijven. Daarom hebben we een ‘tailor madeformule’ voorzien voor bedrijven met meer dan 15 toestellen. Neem contact met ons op indien u een afspraak wilt maken met één van onze specialisten. 

  Lees verder
  Een 5*sterren dienst

  Een 5*sterren dienst

  Welke formule u ook kiest,  Smartcall zal u vanaf de eerste dag dat u met ons contact heeft genomen een perfecte dienst verlenen. U zal steeds op de hoogte zijn met betrekking tot: de bestelstatus, datum van de installatie , per e-mail en per sms. Bovendien kan u van maandag tot zaterdag, van 8 tot 22 uur op onze klantendienst rekenen voor ondersteuning en advies. 

  Onze installateur zal niet alleen het nieuwe materiaal installeren maar zal ook een op maat opleiding geven aan de klant zodat u van een optimaal gebruik kan genieten en in volle autonomie de verschillende functionaliteiten van het telefoonsysteem kan gebruiken.

  Lees verder
  Mobiliteit

  Mobiliteit

  Elke Smartcall gebruiker beschikt over een  persoonlijke App op zijn smartphone  (android of apple). Voor een optimaal gebruik moet u enkel aangesloten zijn op het lokale wifi- of mobiel internetnetwerk.  Zelfs op verplaatsing beschikt u over 100% van de telefoonfunctionaliteiten alsof u op kantoor bent! De mobiliteit stopt  hier niet, aangezien u ook een tweede toestel kan bezitten in uw tweede verblijf om bijvoorbeeld aan "telewerk" te doen; ook hier kan u dankzij ons unieke aanbod genieten van dezelfde werkomstandigheden als op kantoor. Indien u verhuist moet u het toestel gewoon opnieuw verbinden aan de nieuwe internetverbinding. U zal onmiddellijk terug worden aangemeld, zonder onkosten of  uitstel.

  Zelfs aan de andere kant van de wereld, zal u zonder bijkomende kosten op dezelfde manier te werk kunnen gaan als thuis.

  Dankzij de ‘fax to mail’ en ‘web to fax’ optie heeft u geen kostelijke toestellen meer nodig, U ontvangt uw e-mail via de door u gekozen Postvak IN  en u kan uw faxen sturen vanop eender welk adres door u op uw account aan te melden.

  Lees verder
  Eenvoudigheid

  Eenvoudigheid

  Uw nieuwe telefooncentrale is  simpel te beheren dankzij de persoonlijke interface. Na enkele minuten zal het omleiden van uw oproepen, opnemen van nieuwe berichtjes, voorstellen van nieuwe departementen aan uw klanten (druk 1 om een afspraak te maken druk 2 om mij te contacteren op mijn mobiel enz.) een echte kinderspel worden. De mogelijkheden die Smartcall aanbiedt , zijn ontelbaar en uw telefonisch onthaal wordt vanaf nu uniek!! Als optie beschikt u over professionele opname van uw voicemail tegen een competitieve prijs! Al onze apparaten kunnen meteen aangesloten worden via een simpele dataconnector ( die van uw computer bijvoorbeeld) en in tegenstelling tot andere telefooncentrales hebben we voor de installatie geen bijkomende bedrading nodig .  De beschikbare functionaliteiten op onze telefoontoestellen zijn bovendien heel gemakkelijk te gebruiken en u bent vanaf de eerste dag 100% operationeel. 

  Lees verder
  Verantwoordelijk ecosysteem

  Verantwoordelijk ecosysteem

  Ons nieuwe generatie telefoonsysteem is bovendien niet alleen economisch maar ook ecologisch. Het onderhoud en updaten van uw toestellen gebeurt erg snel en bovendien tegen een kleine prijs. Op deze manier helpt u mee aan het afvalprobleem van onze aarde . Door gebruik te maken van de laatste generatie telefoontoestellen compatibel met alle operators, zorgen we ervoor dat u uw toestellen jarenlang kan gebruiken, welke operator u ook gekozen heeft. Aangezien u uw telefoontoestellen overal kan aansluiten (zolang u over internettoegang beschikt), u personen kan toevoegen aan uw gesprek en omdat dit systeem u de mogelijkheid biedt om te werken op elke mogelijke locatie zonder extra kosten, zal u reizen met het vliegtuig of met de auto´s (dus onnodige verplaatsingen) gemakkelijk kunnen vermijden.

  Omdat we  bij Smartcall zo overtuigd zijn  van de kwaliteit van ons product, heeft men beslist om 0.25€/maand/ gebruiker per onderneming  « xxx » terug te schenken.

  Lees verder
  • L'as du Carreau
  • Kawa Conseil SA
  • Dimat Group
  • Gercofisc
  • P&V Idéal Conseil
  • IMMO Sphère
  • Obert
  • Olipel
  • Quick Pizza
  • La Maison
  • Fiduciaire
  • Maxime Lamesch Fiduciaire
  • Sanovia